bloggen är asful nu...

Har ingen design typ... men ska fixa det, LOVAR!

Idag ska jag i alla fall fota med Cornelia, kanske att ni får lite bilder. men ha det bra sålänge, så hörs vi nån vacker dag. hahha Kram.

Håller på och renoverar bloggen

Går inte sådär jättebra, men nu är klockan halv 12 och jag behöver sova. Sov gott, puss.

Dålig uppdatering,

Förlåt, hatar min blogg.


Bloggar när jag kommer hem.

Jupp, blir inte så mycke uppdatering just nu, ledsen. hörs snart! Puss !

Musiktips.

Vad jag lyssnar på när jag vill Dansa:



Vad jag lyssnar på när jag är hemma och tar det lugnt i soffan:

Vad jag lyssnar på när jag är lite nere, och vill gråta:


Puss

Nattiiii :love:

Ska hoppa i sängen nu, har haft en jättemysig kväll med några vänner. Vi körde snurra flaskan, röda vita rosen, och massor mer. Jättemysigt!

Tagga inför imorgon nudå, kommer bli jättekul, hoppas jag! åker 09.00, så fixar några tidsinställda åt er :thumbup:

Men, Sov gott, så hörs vi imorrn. puss :)

 :love:
 

 


Julia ♥

Sitter här med Julia i soffan... Åt nyss midda, falukorv med makaroner.. Vi hade vår avslutingslunch idag i skolan, alla 6or på vår skola har det i slutet av terminen. Det var kött, potatissallad, bröd och saft. till efterrätt fick vi glass med jordgubbar, :love:  jättemysigt var det! Innan vi började äta kom 6 åringarna på vår skola in i matsalen och sjöng för oss, vi fick också en varsin ros. hihi, sött ;)

Efter skolan gick jag, Julia, Alva.s och Linda ner på stan. jag köpte lite fika och ett armband. vi hade jättemysigt! Senare idag kommer Några kompisar, vi ska köra röda vita rosen, orkar inte förklara, men de e i alla fall en jättekul sak. kanske förklarar i en video nån gång :thumbup:

Aja, ska va lite social nu, vi ses senare!

juste, vi är ju lediga imorgon! då ska jag och några vänner till Ahlborgen, som jag kanske redan sagt.. kul kommer det iallafall bli. :thumbup:

Krams ♥




Bild från i Vintras förra¨året, när jag var i London på Madame tussauds! SÅDÄR HAR JUSTIN OCKSÅ KRAMAT SAMMA DOCKA! OSDKFOIRJWGIOWERKMJHFOLDKVFLÖSDKROYTIUROTKG, :love: :love: :love:


Hos Julia.

Sitter här hos Julia, vi har precis ätit mellis och skrattat i Julias kök... ahhaahha. ;)

Skoladagen gick fort, Måndagar går alltid fort... Känns välldigt skönt nu sista veckan, vi fick inge läxor, på Torsdag ska vi ner till kärleksudden och bada, och på Fredag ska vi ha fredagsmys med fika och film :love:

Nu ska jag vara lite social, kolla på när Julia gör en "donut" i Sagas hår... ( asså, det är som en stro bulle i håret.. hahahahhah )

Kramis :D



en såndär Donut, nån mer än jag sov VERKLIGEN vill ha en sån i håret? :love: 

( bild från google... )


Godmorgon !

Sitter här i soffan med en filt och fryser... inte jättekul väder idag heller, 12 grader... :( Men annars kommer nog dagen att bli ganska bra, tror jag! :D Skolan börjar om typ 20 minuter, så måste gå upp och fixa mig inför dagen nu. Pussar :love:





Min fina puff Selma ♥


Godnatt.

Ska upp och spva nu, glömma allt som hände nyss. orkar inte, några i min klass säger att Justin är bög, VARJE DAG. det här var seriöst sista gången jag hörde det. hejdå alla haters som tror dom e så coola. skaffa ett liv istället för att hata Justin.


Tack och hej.

hahahahahahhahaha söööötaasttt ♥♥♥




hahaha, alla kollar! dam, dam dam dam damdaaaam! ♥♥♥♥♥ för gulli ! :love:

Bildbomb, Justin.





ldskfjrtl-kg4röeLwdåoeko6yjhl45ktlllewkejnejh4ui4o4llflfmfhewhswidoflkgjtj4r'

SERIÖST JUSTIN. FÖRSÖKER DU DÖDA MIG?! :( :D DU E SÅ SNYGG KAN INTE ÖVERLEVA. ♥♥♥ :love:

Turn to you ♥

Sitter och lyssnar på musik, bara Justin. life ♥ Annars så har jag ganska tråkigt, kollar facebook, bloggar och dansar.. HAHHAAHAH.

Imorgon är det Måndag... ny vecka, nya tag. som mammi brukar säga, haha. usch vad flamsig ja e nu asså... haha. men såhär kommer antagligen min vecka se ut ungefär;

Måndag: Skola, kompis, promenad med Selma, lämna böcker på biblioteket, göra mina "sysslor" och läxor.

Tisdag: Skola, läxor, sysslor, gymma? Selma på kiss..

Onsdag: Lediga! wohoooo. I alla fall, alborgen med några kompisar, mamma och bror. ( alborgen är jättekul, lite svårt att föklara... men man går typ in i "rum" och gör olika saker... askul iallfall... )

Torsdag: Spanska, sista lektionen på terminen! Yeee. Sysslor, kompis? läxor, Selma på kiss.

Fredag: Sysslor, kompis? Gymma? fredagsmyyyyyyys!

Lördag: inget bestämmt...

Söndag: inget bestämmt...

Aa, i princip på kommer min vecka se ut. låter bra? tycker jag. Sen går vi bara Måndag, sen är skolavslutningen på Tisdagen! Nice! Skönt det ska bli med SOMMARLOOOOV! Vädret här i Norrtälje är inte jättekul ialllafall... känns typ som April fast de e Juni... sommar sa du? hahhaah. Hoppas det blir fint väder, så man kan va ute och bada och bli lite brun! :D

Ska tråka vid datan nån timma, och sen sova. Puss :love:

 

hahaha, charmig pojkvän man har ♥


nu ska farmor betala räkningar..



Så måste slita mig från datorn... ska snart äta fruktsallad med familjen, fixa mig för nattenoch sen dejta kudden. mysigt!

Ha en bra Söndagskväll så hörs vi imorgon! Puss :love:


Ny header och bakgrund!

Tryck F5 om du inte ser!

3 favoriter.




( tryck på bilden för att komma till plagget )


Cornelia :love:



hey, sitter här med Cornelia i soffan.. hon har vart här sen 2 ungefär. Vi har ätit rabarberpaj, skrattat och haft kul bara. Men, aa, har inte så mycket mer att skirva så... Ha en fortsatt bra Söndag så hörs vi senare! :D Puss


Ny blogg.


Välkommen till min nya blogg!

Jag heter Alva. är stor Belieber, bor i en liten stad utanför Stockholm som kallas Norrtälje, har mamma, pappa, bror ( Traste ) och hunden Selma. Jag är ofta med vänner, brukar gymma och gillar musik. Jag går i 6an på en skola som heter Kvisthamraskolan, men som ni nog redan visste, så är det sommarlov om typ en vecka, och då slutar jag ju skolan. Efter sommarlovet börjar jag i en musikklass på Roslagsskolan, det ska bli kul.

Japp, det var lite om mig. Nu om designen, den är för det mest bara tillfällig. kommer byta header när jag har tid och byta texkensnitt osv. Hoppas du gillar min blogg!



Såhär ser jag ut, hehe.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0